dr. REGÁSZ MÁRIA ÉS AZ A BIZONYOS BIZTOSÍTÉK

 

Szerkesztőnk arra vetemedett, hogy kérje a Fővárosi Törvényszéktől a dr. Regász Máriával szemben folyó személyiségi jogi perben a legutóbbi tárgyalás jegyzőkönyvének kijavítását, illetve kiegészítését.

Továbbá kérte az eljáró bírónőtől dr. Regász Mária csúnyán megkopasztott, milliókkal megkárosított ügyfelének tanúként történő ismételt megidézését.

Máriánk azonnal kivont tollal rontott szerkesztőnkre: ellenkérelmében a jegyzőkönyv kijavításának és kiegészítésének, valamint a tanú ismételt megidézésére vonatkozó indítványnak az elutasítását kérte a bíróságtól...

Nincs is ebben semmi különös, ha csak az nem, hogy melyik bíróságtól kérte!

Azt ugyanis a sarki fűszeres is tudja ma már hazánkban, hogy egy tárgyalási jegyzőkönyv kijavításáról, illetve kiegészítéséről - éppúgy, mint a perben a tanúk megidézéséről - a perben eljáró bíróság dönt.

A sarki fűszeres azonban csak fűszeres, nem ügyvéd. És persze - ellentétben Máriánkkal - nem is kér óránként 30.000Ft+ÁFA összeget a kivételes jogi ismereteiért cserébe.

A sarki fűszeres ennek ellenére tudja!

Máriánk viszont nem tudja!

Bizony nem! Ő a jegyzőkönyv kijavításának és kiegészítésének az elutasítását, illetve a tanú megidézésének elutasítását a felettes bíróságtól - a Fővárosi Ítélőtáblától - kéri, a parádés ellenkérelmét ugyanis a Fővárosi Ítélőtáblának címezve nyújtotta be!

Mária utolérhetetlen zsenialitása tehát ismét kiverte azt a bizonyos sokat emlegetett biztosítékot.

Murphy törvénye szerint amit el lehet rontani, azt el is rontják.

dr. Regász Mária törvénye ezen is túltesz: Mária még azt is el tudja baltázni, amit - legalábbis józan számítás szerint - képtelenségnek tűnik elbaltázni!